Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

Kiadványunk:

HA KERES VALAKIT ... 

„Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!"

A Piros Katalógus segítségével különféle vállalkozások, szerelők, mesteremberek, intézmények, éttermek, üzletek (pl.,papír-írószer-nyomtatványboltok, autóbontók, húsboltok, stb.), orvosi rendelések elérhetőségeit találhatja meg Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza városokban és vonzáskörzetükben egyszerűen és gyorsan.

Ráadásul számos árengedményt és ajándékot biztosító kupon, valamint kedvezményes ajánlat közül is válogathat a szolgáltatások széles palettájáról!

Honlapunkon a cégek profilja részletesen kitöltött, friss adatokkal, sok esetben kedvezményekkel van ellátva.

Elromlott a mosógépe? Meghibásodott a tűzhelye? Lassú a számítógépe? Dugulással küzd a konyhájában? Keres egy jó éttermet? Szeretne egy szép családi fotót? Megbízható szakorvost keres? Lapozza fel a Piros Katalógus-t vagy keressen azonnal online, akár a gyors-, akár a részletes kereső segítségével!

Széles ügyfélkörrel rendelkezünk, így bármelyik lehetőséget választja, biztosan talál egy jó szakembert vagy üzletet a keresett tevékenységi körben. Amennyiben mégsem, kérjük jelezze felénk, és biztosítjuk róla, hogy hamarosan pótoljuk a hiányosságot.

Külön megköszönjük, ha elküldi részünkre észrevételét, ötletét honlapunkkal kapcsolatban, illetve ha valakit vagy valamilyen tevékenységet nem talált meg rajta. Amennyiben hibát észlel oldalunkon, kérjük, jelezze a HIBA JELENTÉSE menüpontban található űrlapot kitöltve!

Ugye Ön is szívesen veszi, ha egy ismerőse ajánl egy üzletet, éttermet, mestert vagy kozmetikust és előnyben részesíti ezeket a szolgáltatásokat másokkal szemben?

A Piros Katalógus, immár 27 ÉVE ismerős a debreceni, miskolci és nyíregyházi háztartásokban, ezért egy kicsit olyan, mintha egy ismerős ajánlaná a Piros Katalógus-ban található cégeket.

A Piros Katalógus oldalain több éve visszatérően, nyomtatott formában is hirdető cégek, a tapasztalatok szerint megbízhatóbbak a felhasználók szemében, mint a csak az interneten virtuálisan megjelenő cégek.

...ha keres valakit a hétköznapokban felmerülő problémák megoldása miatt, a Piros Katalógus nyomtatott vagy online kiadása minden bizonnyal segítségére lesz!

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!