Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

Bemutatkozás:

A Piros Katalógus nyomtatott kiadása 1992 óta jelenik meg.

Célja a városi lakosok és vállalkozók minél több és pontosabb - a mindennapi életben használatos - információval történő ellátása. Éppen ezért a kiadványainkban cégek, vállalkozások - tevékenységére utaló címszavak szerinti SZAKKATALÓGUS rendszerű felsorolásán túl TÉRKÉP és különféle KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK (közhivatalok, közszolgáltatók, polgármesteri hivatal, kórházak, szakrendelések) is megtalálhatók.

A Piros Katalógus Debrecenben, Miskolcon és Nyíregyházán jól ismert a háztartásokban.

A pontos terjesztésre mindig nagy hangsúlyt fektettünk. A terjesztést követően a hatékonyságot kivétel nélkül ellenőrizzük, és az eredményt jegyzőkönyvezzük!

A minőségi kialakítás, a nagy példányszám és a rengeteg hasznos információ miatt a Piros Katalógus kiváló bemutatkozási lehetőséget biztosít a cégek, vállalkozások számára.

A szerkesztési munkák során fokozott figyelmet fordítunk az adatok helyességére, mivel megjelenés után a nyomtatott verzióban egy évig nincs lehetőség módosításra. Az évenkénti frissítés során minden címet és telefonszámot leellenőrzünk, ügyfeleinknek a megjelenés előtt korrektúralevonatot küldünk. Ha ennek ellenére mégis hibát talál, kérjük, jelezze felénk e-mailben (info@piroskatalogus.hu) vagy honlapunk "Hiba jelentése" menüpontján keresztül, és utánajárunk a problémának.

Szeretne minél olcsóbban vásárolni?

Az elmúlt években új résszel, a "Kuponoldalakkal" egészült ki a katalógus.

Mi már VÁGJUK! Ön is VÁGJA?

Könnyen elérheti a szuper kedvezményeket!

Nem kell mást tennie, csak vágja ki a katalógusból a kedvezményt nyújtó Piros Kuponokat, vagy töltse le azokat a honlapunk nyitóoldaláról, és nyomtassa ki egyszerű módon!

Ha kedvezményekről van szó, a PIROS KATALÓGUS KEDVEZMÉNYKÁRTYA szintén segítségére lesz! A Piros Katalógusban számtalan üzletet, szolgáltatót, éttermet stb. talál, ahol kedvezménykártyánk révén jelentős megtakarítást érhet el. A Piros Katalógus kiadója által kiadott kártyák a kiadványokban megjelent kedvezmények igénybevételére jogosítanak a kártya és a kedvezmény vagy az akció érvényességi ideje alatt. A kiadott kártyák az előbb említett érvényességeken belül bárhol használhatók: pl. egy Nyíregyházán kiadott kártyával az arra feljogosító helyeken akár Debrecenben vagy Miskolcon is igénybe vehetők a különféle kedvezmények. A kártyák érvényessége a hátoldalon található; lejártuk előtt az új kártyák irodáinkban átvehetők.
/Hirdetőink legtöbb esetben a kártya felmutatása nélkül, a Piros Katalógusra történő hivatkozás esetén is biztosítják a katalógusban feltüntetett kedvezményeket./

A kedvezménykártyát Debrecenben, Miskolcon és Nyíregyházán számos helyen használhatja!

HIRDETÉSFELVÉTEL: 70/312-3053, 52/533-108

Piros Katalogus, MÁR 28 ÉVE
"MINDENKINÉL OTTHON VAGYUNK"!

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!