Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

Vásároljon kedvezményesen!

Szeretne Ön minél olcsóbban vásárolni? A Piros Katalógusban és a Piros Katalógus Akciómellékletében számtalan üzletet, szolgáltatót, éttermet stb. talál, ahol kedvezménykártyánk révén jelentős megtakarítást érhet el. Íme néhány példa a kedvezményekre:

  • Autóalkatrész: 10 % minden termékből
  • Autójavítás: 10 % a javítási költségekből
  • Fürdőszoba-szaküzlet: 5 %
  • Kölcsönző: 20 % a hétvégi kölcsönzési díjakból
  • Nyílászáró: 25 % minden termékből
  • Optika: 10 % minden termékből

Önnek nem kell mást tennie, mint az adott helyen bemutatni a Kedvezménykártyát, s máris igénybe veheti a feltüntetett kedvezményt Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán már több mint 500 helyen; ha nincs Önnél a kedvezménykártyája elég, ha hivatkozik a Piros Katalógusra és megkapja a kedvezményeket.

Piros KUPONOK

A Piros Katalógus új résszel egészült ki a KUPONOLDALAKKAL, ahol rengeteg kedvezményt adó kupont gyűjtöttünk össze. A kedvezményeket egyszerűen igénybe veheti: vágja ki a kedvére való kupont, vigye magával, és fizetés előtt adja át.

A kuponok honlapunk nyitóoldaláról is letölthetők.

Nem kell mást tennie, csak válassza ki az Önnek tetsző kuponokat, a BERAK gombbal tegye a kupongyűjtőbe és az összegyűjtött kuponokat nyomtassa ki a KUPONGYŰJTŐ NYOMTATÁS gombbal. Így akár több alkalommal is igénybe veheti a kedvezményeket.

Legfrissebb kedvezmények

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!