Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

Műgyanta burkolatok - Resin Works Kft.

Műgyanta burkolatok kivitelezése ipari és lakossági megrendelők - Otthonfelújítási támogatás elszámolható - részére egyaránt. Elsősorban Szabolcs, Hajdú és Borsod megyékben de országosan is.

Műgyanta padló készítés.
A műgyanta, mint burkolati forma főként ipari felhasználás révén terjedt el. Üzemek, gyárak csarnokainak, műhelyeinek, tároló helyiségeinek eltérőek lehetnek az igényei, melynek főbb szempontjai lehetnek az ellenállóság, terhelhetőség, tisztíthatóság és tartósság.

A műgyanata térburkolat hézagmentes felületet képez, sima(tükör), vagy csúszásmentes struktúrával ezáltal a tisztán tarthatósága is egyszerű és megfelel minden higiéniás elvárásnak.

Felhasználása sokrétű, eleget tesz a terhelhetőségnek, a speciális igényeknek, mint például vegyipar, gyógyszeripar, informatika, elektronika, stb, ahol védekezni kell a statikus feltöltődéssel, lúgokkal, savakkal, vegyszerekkel szemben, az epoxi és poliuretán gyanták minden stabil fogadófelületen alkalmazhatók.

Ha a műgyanta padló megfelelően van felépítve, akkor tökéletesen zárja a vizet és mechanikailag fokozottan ellenáll. A poliuretán gyantáknak vannak olyan típusai, amelyek saválló vagy antisztatikus burkolat kialakítására is alkalmasak.

Alapvetően a műgyantaburkolatok csak néhány milliméter vastagságúak, de kvarchomok hozzáadásával növelhető a közbenső rétegek vastagsága. Így a mélyebb kitörések is korrigálhatóak.

A műgyanta nem csak időtálló, de esztétikai igényeket is kielégít. A RAL színskála valamennyi színében alkalmazható.

Különböző alapozók segítségével alakítható ki a fogadófelülete, miután a műgyanta tökéletes vízzáró burkolatot képez.

A műgyanta burkolat elkészítése átlagosan 2-4 napot vesz igénybe, mely függ a megrendelő igényeitől, illetve a fogadófelület méretétől, milyenségétől és minőségétől.

A műgyantáról tudni kell, hogy talajkövető, vagyis megül a fugaközökben, alkalmazható repedések mélyedéseiben, felületi sérülésekben. Az ilyen egyenetlenségek korrigálhatóak többszöri rétegfelhordással, sűrítő anyagokkal, vagy kvarchomok alkalmazásával. A felhordott rétegek között 18-24 órás kötési vagy száradási időnek kell eltelnie.

A kezelendő felületekről a laza részeket kell eltávolítani szükséges esetén csiszolással, marással, vagy szemcseszórással. Egy jó alapozóval és megfelelő előkészítéssel hosszú élettartamú műgyantapadló hozható létre.

Árat befolyásoló tényezők: az alkalmazandó rétegszám, a felület milyensége, anyagszükséglete, a választott szín, a felület nagysága, illetve az egyedi igények

A műgyantával kezelt felület 24 órás kötési idő után 20 °C-on válik járhatóvá, a fényes burkolat azonban ez idő alatt sérülékenyebb, tartós nedvesség hatására foltszerűen mattá válhat. A teljes vegyi és mechanikai terhelhetőség 7 nap 23 °C-on.

Működési területek

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye · Borsod-Abaúj-Zemplén megye · Hajdú-Bihar megye

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység Burkolás
Tevékenység Burkolat
Tevékenység Burkoló
Tevékenység Csarnok műgyantázása
Tevékenység Épületburkolás
Tevékenység Falburkolás
Tevékenység Ipari burkolatok
Tevékenység Műgyanta
Tevékenység Műgyanta burkolat
Tevékenység Műgyanta padlók
Tevékenység Műgyanta regenerálása
Tevékenység Műgyanta-, linóleumfelújítás
Tevékenység Műgyantaburkolat
Tevékenység Műgyantázás
Tevékenység Műhely műgyantázása
Tevékenység Padló
Tevékenység Padlóburkolás
Tevékenység Padlóburkolat
Tevékenység Padlóburkolatok
Tevékenység Padlófelújítás
Tevékenység Padlójavítás
Tevékenység Padlók
Tevékenység Színes burkolat
Tevékenység Térburkolás
Tevékenység Térburkolat

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!