Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

ZSUGA IMRE - HŐSZIGETELÉS, FESTÉS

Építkezik? Felújít?
Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, pontos, precíz csapatunk nem ismer lehetetlent!

Vállalkozásunk 1999 óta működik. Festés, mázolás, tapétázás, homlokzati hőszigetelés, beltéri hőszigetelés és az ezekhez kapcsolódó járulékos munkák mind szakterületeink.

Jól felkészült szakembereinknek köszönhetően a legmagasabb igényű ügyfeleink részére is meg tudunk felelni és komplex szolgáltatást tudunk nyújtani a lakásfelújítás és egyéb felületmegújítás terén, igazodva a saját, egyedi elképzeléseihez. Minden munkát garanciával végzünk!

Elvégezzük mindenféle épület, társasházak, családi házak hőszigetelését, festési, mázolási munkálatait, valamint teljes körű felújítását.
Kivitelezést a lakosság, a közületek és cégek részére egyaránt végzünk Magyarország egész területén.

Kérje ingyenes felmérésünket és pontos, személyre szabott árajánlatunkat!

HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK:
- Az egyik legelterjedtebb a homlokzati hőszigetelés a polisztirol lapos hőszigetelő rendszer. A korábbi években még megfelelő 4 -5 cm-es vastagsággal szemben a mai kor igényeinek már a 8 -10 és 15 cm-es vastagság felel meg. Könnyen kivitelezhető rendszer, gazdaságos megoldás az utólagos homlokzati szigetelés.
- A grafitos polisztirol hőszigetelő rendszer anyagának köszönhetően lényegesen jobb szigetelő képességgel rendelkezik, mint a polisztirol hőszigetelő lemezek, de egyéb tulajdonságaiban azonos a velük, így alkalmazása nem igényel új technológiát. A grafitos hőszigetelés kisebb vastagságban éri el ugyanazt a hőszigetelő képességet, mint a hagyományos hőszigetelő rendszerek.
- A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer világszerte elterjedt, mivel a legjobb hőszigetelő rendszerek közé tartozik, ugyanis jellemző rá kiváló hőszigetelő képesség, jó hangszigetelés, tartós, nedvességre nem érzékeny, tűzálló, kiváló légáteresztő, környezetre és egészségre nem káros. Páraáteresztő képessége csaknem a levegőével megegyező, ezért nem akadályozza a pára homlokzaton keresztül történő eltávozását, csökkentve ezzel a penészes lehetőségét.
- Ma már a beltéri hőszigetelés alkalmazása lehetséges. Ez főleg a panelházaknál, tűzfalaknál, hőhidaknál fordul elő, illetve a fűtőtestek hatásfokát növelhetjük, ha a falat a Q-THERM interier-rel kezeljük le, azokon a helyeken, ahol páralecsapódás hatására penészesedés alakulhat ki.
Minden olyan épületnél alkalmazható, ahol nem megfelelő a hőszigetelés. Nagy energia megtakarítást biztosít a nem állandó jelleggel fűtött helységekben, épületekben mind például, hétvégi házak, irodák, vendéglátó egységek, orvosi és egészségügyi rendelők.
- A Q – THERM hőszigetelő glettanyag felhasználható homlokzat szigetelésre is. Ez az anyag speciális tulajdonságokkal rendelkezik, már az 1mm-ig terjedő vastagságnál is nagymértékű hőszigetelő hatást érhetünk el. Légáteresztő, mosható, gátolja a páralecsapódást, így a penészesedés kialakulását is.

Működési területek

Hajdú-Bihar megye · Szabolcs-Szatmár-Bereg megye · Borsod-Abaúj-Zemplén megye · Heves megye · Pest megye · Budapest főváros

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység Épületfelújítás
Tevékenység Épületkarbantartás
Tevékenység Felújítás
Tevékenység Festés takarítással
Tevékenység Festés, mázolás, tapétázás
Tevékenység Festő
Tevékenység Grafitos hőszigetelés
Tevékenység Házfelújítás
Tevékenység Homlokzat hőszigetelés
Tevékenység Homlokzat színezése
Tevékenység Homlokzatfestés
Tevékenység Homlokzati hőszigetelés
Tevékenység Homlokzatszigetelés
Tevékenység Hőszigetelés
Tevékenység Kőzetgyapot hőszigetelés
Tevékenység Lakásfelújítás
Tevékenység Lakáskarbantartás
Tevékenység Otthonfelújítás
Tevékenység Páraáteresztő hőszigetelés
Tevékenység Polisztirol hőszigetelés
Tevékenység Szigetelés
Tevékenység Szobafestés
Tevékenység Szobafestő
Tevékenység Társasház felújítás

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!