Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

KURCZ ÁLLATELEDEL

Vásárolj olcsón nagy tételben a KURCZ ÁLLATELEDEL ÁRUHÁZBAN gazdaságos nagyzsákos kiszerelésben, házhoz szállítással is!
Szerezd be kedvenceinknek a legjobb tápokat, válogass nálunk a teli polcokról, ahol bőséges választékot kínálunk a legkülönbözőbb állateledel és állatfelszerelési termékekből, kisállat kiegészítőkből!

A száraztápok között találsz megfelelő eledelt munkakutyák (Utility Dog), a városi ebek (City Dog), az aktív sportos (Race Dog) és az ételallergiás (Hypoallergenic Utility Dog) kutyusok számára egyaránt, ezen a rendkívül széles termékpalettán minden gazdi megtalálja kutyusa életkorának, méretének és aktivitásának megfelelő eledelt.

Kínálatunkban sokféle kutyaszalámi, macskaszalámi, minőségi konzervek kutyáknak cicáknak, rágcsálni valók, tenyésztői kutya eleségek is találhatók.
Forgalmazunk könnyen beépíthető kutya- és macskaajtót, bőr nyakörveket, hámokat pórázokat, kutya és cica kefét, valamint fésűt, kutyaházat, ketrecet és kalitkát, szállító boxokat, széna-szalma almokat, kutyaruhát, meleg fekhelyet, etető tálakat, Trixie játékokat, labdát, eleségeket halnak hüllőnek teknősöknek is.
Megtalálható nálunk a világhírű Julius-K9 márka termékcsaládja is.

Kutyakényelmes fekhelyek széles kínálatával vár az Eledeldiszkont.hu webshop! Látogass el hozzánk, és válogass Kedvenced örömére!

A kedvenceknek ajánljuk a BUSTER Fogtisztító rudacskákat, ami egészséges "fogkefe" kutyádnak, mert csak természetes anyagokat tartalmaz, segíti az emésztési problémák leküzdését, gluténmentes termékünk nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sőt semmilyen mesterséges színezéket és nagyon hatékony a szájhigiéniai gonddal küzdő kutyák számára.

Természetesen megtalálhatók nálunk a Whiskas és a Pedigree termékek, a Royal Canin kutyatáp és macskatáp, valamint a Chappi száraz kutyatápok széles választéka is.

A harmonikus mindennapokhoz a macskáknak ízletes, kiváló minőségű eledelre van szükségük, amit a FIT ACTIVE CAT ADULT 3IN1 teljes mértékben biztosít számukra - megelőzi és csökkenti a szőrcsomók kialakulását macskánk gyomrában, megtartja a hugyúti rendszer egészségét, meggátolja a vesekövek kialakulását!

Fit Active NEXT Hypoallergenic Adult 5 Reds termékünk csökkentett gabonatartalmú, hypoallergén szuperprémium szárazeledel, mely 5 féle hússal (marha, bárány, vaddisznó és bivaly valamint lazachússal) teljes értékű táp közepes és nagytestű felnőtt és idős kutyád számára. SŐT! Ételallergiás kutyák számára is kiváló!

A kicsi cicák kedvence a HAPPY CAT Junior Grainfree eledel kacsával, melynek gabonamentes összetétele, vitamindús sárgarépával könnyen emészthető, és a legjobb alapot nyújtja a harmonikus növekedéshez, valamint az optimális fejlődéshez.

Törpesünök, hüllők, halak, madarak és egyes rágcsálók számára kitűnő eleség Panzi fehérjedús szárított lisztkukac, akváriumi halak részére kiváló a PANZI szemcsés haltáp.
Halnak hüllőnek teknősöknek ajánljuk a Yoyo tápokat.

Jó választás a VITAKRAFT menü nagypapagájodnak, mert alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, cukormentes, színezék- és tartósítószermentes, mesterséges aromák nélküli, kiváló minőségű természetes alapanyagokkal, újrazárható zacskóban.

A Biokats Classic természetes agyag alom az igényes cicák és gazdáik számára, amit hosszan tartó szag megkötés és különlegesen erős csomóképződés, 100% természetes, tavaszillatú agyag jellemez.

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység Állateledel
Tevékenység Állateledel és felszerelés
Tevékenység Állateledelbolt
Tevékenység Cica
Tevékenység Haleledel
Tevékenység Kutya
Tevékenység Kutyaeledel
Tevékenység Kutyaház
Tevékenység Kutyatáp
Tevékenység Macska
Tevékenység Macskabútor
Tevékenység Macskaeledel
Tevékenység Macskatáp
Tevékenység Madáreledel
Tevékenység Rágcsáló eledel
Tevékenység Szállító box

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!