Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

Lember István - DÍSZÜVEG DEBRECEN

TIFFANY TECHNIKÁVAL KÉSZÍTETT DÍSZMŰÜVEGEK.
Egyedi készítésű manufakturális módszerekkel, természetes alapú anyagokból készült üvegtárgyakkal színesítheti otthonát. A díszüveg megoldások melegséget, meghittséget árasztanak magukból és hosszú évekre meghatározzák az épületek külső vagy belső megjelenését.
A díszüveg felhasználhatóságának csak a fantázia szabhat határt: díszüveg ablakok, ajtóbetétek, konyhaszekrény üvegek, különféle dísztárgyak, díszdobozok, függő díszek, házszámok, tükrök, stb.

Az L. C. Tiffany amerikai üvegművész által kidolgozott rézfóliás TIFFANY díszüvegezési TECHNIKA több mint egy évszázad elteltével is megállja a helyét.
A mozaikszerűen összeállított különféle mintázatú és színű üvegekből kivágott, paneleket az üvegdarabok élét bevonó és összeforrasztott rézfólia tartja egyben, mely az ezüstös csillogású ón patinzásssal nyeri el végső színét.
Nyílászárók hőszigetelése úgy történik, hogy a díszüveg panel két float üveg (víztiszta síküveg) közé kerül beépítésre, így biztosítva a szükséges mechanikai védelmet és a hőszigetelési elvárást.
Kimeríthetetlen mintalehetőséggel és a rendelkezésre álló üvegfajtákkal bármilyen enteriőrhöz méltó egyedi díszüveget készítünk. Felhasználhatók színes és színtelen, valamint savmart katedrál üvegek, valamint egyedi színezésű transzparens vagy opaleszcens (fényáteresztő, de nem átlátszó) üvegek (Spectrum, Uroboros, Bullseye).

A megrendelésnél nagy jelentősége van a pontos méretre gyártásnak, ezért ajánlott a személyes felmérés megrendelése, vagy asztalos szakemberrel való konzultálás, mely után árajánlat készül. A gyártás kizárólag egyeztetett és jóváhagyott tervek alapján történik.

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység Ajándék
Tevékenység Díszüveg
Tevékenység Díszüvegezés
Tevékenység Konyhahátfal
Tevékenység Ólomszálas díszüveg
Tevékenység Ólomüveg
Tevékenység Tiffany
Tevékenység Tiffany lámpa
Tevékenység Tükör
Tevékenység Üveg
Tevékenység Üveg hajlítás
Tevékenység Üveg, üvegezés
Tevékenység Üvegdomborítás
Tevékenység Üveges
Tevékenység Üvegfestés
Tevékenység Üvegstúdió

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!