Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

T-BÚTOR OUTLET

Közel 400 db azonnal vihető ülőgarnitúra az eredeti ár töredékéért.
3000 m2-en várjuk kedves vásárlóinkat bútoráruházainkban, immár 2 helyen Debrecenben!

Bútor webáruházunk is nagyon sok ügyfelet szolgál ki outlet áron. A Németországból származó bútoraink nem lapra szerelten érkeznek, hanem gyárilag összeszerelve!
Jelentős mennyiségű kanapét talál webshopunkban, az olcsó bútortól az igényesen kialakítású és varrású kanapéig, melyek szerkezetüket tekintve lehetnek szivacsosak, rugósak, de vásárolhat erősített bonellrugós bútort is. A kanapék egy részének a színvilágát Ön is meghatározhatja, mert választhat a bútor webáruházban feltüntetett szövetminták közül. A kanapé mellé rendelhet kiegészítő bútort is, pl.: dohányzóasztalt. A bútor webáruház oldalán megtalálja e-mail címünket és telefonszámainkat, és kérheti szakértő kollégánk segítségét, a megfelelő minőségű és színű kanapé kiválasztásában. A bútor kárpitjának eldöntésében is állunk rendelkezésére.

Természetesen vásárolhat nálunk egyéb bútorokat is.
Bútor webáruházunk étkezőgarnitúrákból is próbálja a legszélesebb kínálatot nyújtani. Az étkező bútorok bármilyen szék és asztal kombinációval kérhetők. Kínálatunkban találhat sarok étkezőt, 4-6-8 személyes étkezőgarnitúrát, valamint továbbra is megtalálható nálunk az állandó kedvenc a Berta étkező garnitúra.

Étkezőgarnitúrák verhetetlen árakon érhetők el, országos kiszállítással.

Szintén válogathat a szekrénysorok bőséges kínálatában is, közöttük találhatók térelválasztó elemként is alkalmazható típusok is.
Szekrénysoraink praktikus egységekre bonthatók, könnyen hozzáférhető, nyitott részekkel, ahol a mindennapi használatban levő tárgyainkat helyezhetjük el, és zárt részekkel, ahol tárolni tudjuk magánjellegű dolgainkat. A tolóajtós szekrények ajtajára felszerelt nagyméretű tükör design és térnövelő eszköz is lehet. Sokan kedvelik ezt a fajta kivitelezést a hálószobában. A nappaliban a vitrines szekrénysor lehet az ideális, ami a dísztárgyaknak is otthont adhat.

Tekintse meg további bútorainkat weblapunkon: íróasztalokat, számítógépasztalt, polcokat, forgószéket, elemes bútorokat, gardróbokat, konyhabútorokat, heverőket, komódokat, előszobafalakat, egyéb kisbútorokat.

Szeretettel várjuk személyesen bútoráruházainkban és bútor webshopunkban!

Elérhetőségek

Cím
Balmazújvárosi út 10.
4031 Debrecen
70/6060-442
Cím
Balmazújvárosi út 15.
4031 Debrecen
70/7896-263
Nyitva tartás
H-P: 9-18, Szo.: 9-13, V: zárva.

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység Ágy
Tevékenység Bútor
Tevékenység Bútoráruház
Tevékenység Bútorbolt
Tevékenység Bútorkereskedelem
Tevékenység Bútorok - konyhabútorok
Tevékenység Dohányzóasztal
Tevékenység Elemes garnitúra
Tevékenység Előszoba
Tevékenység Étkezőasztal
Tevékenység Étkezőbútor
Tevékenység Franciaágy
Tevékenység Gardrób
Tevékenység Gyerekbútor
Tevékenység Heverő
Tevékenység Konyhabútor
Tevékenység Lakberendezés
Tevékenység Nappali bútor
Tevékenység Polc
Tevékenység Szekrénysor
Tevékenység Ülőgarnitúra

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!