Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

NET VET KFT. Állatorvosi rendelőintézete

Kisállatok teljes körű gyógyászati ellátása.
Patika és PetShop

KÉPALKOTÓ DIAGNOSZTIKAI ELJÁRÁSOK:
A különféle képalkotó diagnosztikai eszközöknek köszönhetően feltárás nélkül vizsgálható a kívánt terület. Az egyes képalkotó diagnosztikai módszereknek eltérő a felhasználási területe, mindig az orvos dönti el, hogy melyik alkalmazása a leginformatívabb.

Röntgen
Az egyre modernebb vizsgálóeljárások mellett megőrizte a fontosságát. Alapvető vizsgálati módszer a mellkasi betegségek, csonttörések, ortopédiai problémák diagnosztikájában. Fogászati beavatkozások előtt is elengedhetetlen.

Ultrahang
Ez a képalkotó módszer a hangnak a különböző felületekről való visszaverődésén alapul. Elsősorban lágyrészek vizsgálatára használatos. Nagy előnye, hogy fájdalom, bódítás nélkül tudjuk a belső szerveket mozgás, működés közben megfigyelni, tanulmányozni. Az ultrahangos szakellátást egy Samsung V8 készülék segíti, ami a piacon elérhető egyik legkiválóbb rendszer. A hozzá tartozó vizsgálati fejekkel (transzducerekkel), kiegészítőkkel lehetőségünk van szinte bármilyen méretű állat ultrahang vizsgálatára. A kardiológiai ellátás keretében több csatornás EKG vizsgálat, vérnyomásmérés is itt történik.

Endoszkóp
Egy különleges vizsgálati módszer, ahol a páciens belső szerveiről testüregeiről kapunk optikai betekintést egy, a testnyílásokon keresztül bevezetett kamerának köszönhetően.

CT
A computer tomográfia az egyik legfontosabb diagnosztikai előrelépést jelentette az egészségügyi és állategészségügyi diagnosztikai képalkotásban. A hagyományos röntgenvizsgálatokkal ellentétben a CT harántmetszetet készít a vizsgált területről, amiből számítógépes adatfeldolgozással hosszmetszeti, keresztmetszeti és három dimenziós képek is létrehozhatók. A rendelőben egy GE Brightspeed 16 szeletes készülék segíti a diagnosztikai munkát.

SZEMÉSZETI ELLÁTÁS:
Kötőhártya-, és szaruhártya-gyulladások, sérülések kezelése
Fluoreszcein festékes szaruhártya vizsgálat
Schirmer könny teszt a könnytermelés mennyiségének megállapításához
Szemfenék vizsgálat
Szemnyomás mérés
Szemészeti szűrővizsgálat
Harmadik szemhéj mirigy előesésének műtéti megoldása
Entropium, ectropium műtéti megoldása
Könnycsatorna átmosás
A szemhéjakon kialakult kinövések, szövetszaporulatok eltávolítsa
A szem előesésének műtéti megoldása
Szemgolyó eltávolítás

MEGELŐZŐ VAKCINÁZÁSOK:
Kedvenceink egészségének megőrzéséhez alapvető fontosságú a fertőző betegségek elleni immunizálás. Kölyök kutyáknál 8-10 hetes kortól ajánlatos egy alapimmunizálást végezni, majd az oltásokat évente megismételni.

A kiscicák esetében 9-10 hetes korban javasolt a kombinált oltásokkal az alapimmunizálást megkezdeni, majd az oltásokat évente megismételni. Kijáró macskák esetében különösen ajánlott a veszettség elleni védőoltás beadása is.

Ismeretlen immunstátuszú, befogadott cicák esetében a védőoltások beadása előtt javasolt szerológiai tesztet elvégeztetni a leukózisra vonatkozóan.

Elérhetőségek

Cím
Nógrádi Mátyás u. 17.
4034 Debrecen
52/531-663
Cím
Lehel u. 20.
4032 Debrecen
52/501-694

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység Állategészségügy
Tevékenység Állatgyógyászat
Tevékenység Állatorvos
Tevékenység Állatorvosi rendelő
Tevékenység Ivartalanítás
Tevékenység Kullancs
Tevékenység Kutya
Tevékenység Macska
Tevékenység Oltások
Tevékenység Védőoltás

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!