Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

FANA-TECH Kft.

Cégünk fő szolgáltatása az ipar különböző területein előforduló hajtástechnikaielemek csavarok-kötőelemek, szerszámok, valamint csapágyak, és szimeringek forgalmazása, igazodva a megrendelő igényeihez.
A világ összes vezető csapágygyártója képviselteti magát palettánkon. Viszonteladója
vagyunk elsősorban az amerikai TIMKEN, a Japán KOYO, a Svéd SKF, a Német FAG, és a szintén Német INA csapágygyáraknak. Az olcsóbb kategóriák, mint KG, ZKL-ZVL, FLT, GPZ is képviseltetik magukat választékunkban. A Csapágyak mellett Csapágytartozékok, Szerszámok, Kenőanyagok, Szimeringek, O- gyűrűk bővítik palettánkat. Beszerzésünk közvetlenül a gyártótól történik, tehát nem halmozódik föl a közbeeső viszonteladók árrése.
Hajtástechnikai elemek közül, elsősorban az Ékszíjak és Hevederek csoportját, meghajtó Görgős és szemes láncokat, görgőket, Ipari kerekeket, Tengelykapcsolókat, mérő és diagnosztikai berendezéseket kínálunk kedves ügyfeleinknek.
Kötőelemek-csavarok közül forgalmazzuk a horganyzott és tűzihorganyzott valamint Inox kivitelüeket különböző szilárdságban. Törésgaranciás kéziszerszámok és Munkavédelmi- eszközök valamint Munkaruházati cikkek is szerepelnek a termékpalettánkon.
Szolgáltatásaink:
Műszaki konzultációtól a megvalósulásig. Hidraulikus és pneumatikus körfolyamok tervezése meghatározott feladatokra, vezérlési funkciókra. Vezérlő- és tápegységek gyártása saját, vagy a Megrendelő dokumentációja alapján. Meglévő berendezések felújítása, korszerűsítése.
Meghibásodott, elavult és már nem beszerezhető hidraulikus és pneumatikus elemek kiváltása, a kereskedelemben kapható korszerű elemekre.
Megrendeléseik alapján – rövid határidővel szállítunk – szivattyúkat, motorokat, szelepeket, szűrőket, hidraulika és pneumatika tömlőket, gyorscsatlakozókat, hengereket, csőcsatlakozókat, légtechnikai berendezéseket, kompresszorokat, levegős kéziszerszámokat, manométereket, mérő és diagnosztikai készülékeket.
Csapágyakkal kapcsolatos szaktanácsadás, minden kategóriában.

Elérhetőségek

Cím
4025 Debrecen, Szoboszlói út 12.
Fax
52/532-949

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység
Csapágy
Tevékenység
Csapágybolt
Tevékenység
Csavar
Tevékenység
Csavarboltok
Tevékenység
Szerszám
Tevékenység
Tömítéstechnika

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!