Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

BEMDENT FOGORVOSI RENDELŐ

Debrecen szívében, a Bem téren, barátságos és kellemes környezetben várjuk kedves pácienseinket.
Gép és műszerparkunk a legkorszerűbb digitális berendezésekkel felszerelt:
Medit i700 3D szájszkenner (digitális lenyomatvétel) és Formlabs 3D nyomtató használatával gyorsabb és extrém pontos pótlásokat tudunk készíteni akár hagyományos lenyomatvétel nélkül is.

KEZELÉSEINK
FOGKŐELTÁVOLÍTÁS:
Fogkőeltávolítás során a baktériumokat tartalmazó kemény lerakódás eltávolításra kerül a fogak felszínéről, mely az íny gyulladását, és idővel annak visszahúzódását okozná. A beavatkozást kíméletes ultrahangos és homokfúvásos (Air-brush) technikával végezzük.

FLUORIDOS KEZELÉS
A kezelés során nagy mennyiségű fluoridot tartalmazó anyagot viszünk fel a fogfelszínre, mely hozzájárul a fogzománc megerősítéséhez, elősegítve a fogszuvasodás megelőzését.

ESZTÉTIKUS TÖMÉS:
Rendelőnkben egészségügyi okokból nem készítünk amalgám tömést, helyette a fog színével megegyező esztétikus kompozit tömőanyagot használunk.

BETÉT:
Amennyiben a szuvasodás mértéke túl nagy és kevés ép foganyag marad meg, akkor ajánljuk a betéteket (inlay, onlay), amelyek hasonlítanak a tömésekhez, de amíg tömés esetében a fogorvos közvetlenül építi fel a hiányzó fogrészt tömőanyagból, addig a betéteket fogtechnikus készíti el, majd ezt a fogorvos ragasztja be. Legtöbb esetben nem szükséges lenyomat, szájszkenner segítségével digitális “lenyomat” készül és online tervezéssel és akár 3D nyomtatással készülhet el a betét.

HÉJKERÁMIA:
A porcelán héj egy vékony, fogszínű réteg, melyet a fog külső felszínére ragasztunk.
A digitális tervezéssel előre látható és módosítható, szerkeszthető a készülő héj.
A héjakkal a fogak színe és az alakja is módosítható, a fogak közötti rések eltüntethetőek.

KORONA:
A korona egy fog alakú ’sapka’ melyet a csiszolással előkészített fogra ragasztunk annak érdekében, hogy visszaadja annak eredeti alakját és funkcióját. A korona készülhet fém alapra égetett kerámiából, illetve lehet teljesen fémmentes.

HÍD:
Amennyiben egy vagy több fog hiányát rögzített fogpótlással szeretnénk pótolni, az egyik opciónk a híd készítése. A híd a hiányt határoló fogakon támaszkodik.

IDEIGLENES FOGPÓTLÁS:
A végleges pótlás beragasztása közötti időben sem kell a pácienseknek fog nélkül maradniuk. Az ideiglenes fogpótlás nem csak a megfelelő funkció (evés, beszéd) és az esztétika szempontjából fontos, hanem védelmet is ad a lecsiszolt fogak és az íny számára a káros hatásokkal szemben.

IMPLANTÁTUM:
Bármilyen mértékű foghiányt pótlunk implantátummal, amennyiben annak feltételei adottak. Az implantátum lehet kivehető fogpótlás, rögzített híd vagy akár egy korona is.

FOGFEHÉRÍTÉS:
Fogfehérítéssel akár több árnyalattal fehérebb fogszínt érhetünk el.

ICON-FEHÉR FOLT ELTÜNTETÉS:
Számos oka lehet a fehér foltok fogakon való megjelenésének. Ezek közé tartoznak: kálcium hiány, fluorózis, genetika, korábbi fogszabályozó, lepedék okozta felmaródás, savas reflux, kisgyermekkori fogat érintő traumák. Rendelőnkben a fehér foltok kezelésének egy úttörő fájdalommentes megoldását alkalmazzuk.

GYÖKÉRKEZELÉS:
Gyökérkezelés során a fertőzött, gyulladt ereket és idegeket tartalmazó fogszövetet távolítjuk el, majd áttisztítjuk a megmaradt fogrészt és egy speciális tömőanyaggal helyettesítjük a hiányzó részt.

FOGELTÁVOLÍTÁS:
Csak végső esetben kerül sor foghúzásra. A fogeltávolítás fájdalommentesen, helyi érzéstelenítésben történik.

Elérhetőségek

Cím
Bem tér 9.
4028 Debrecen

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység Digitális panoráma röntgen
Tevékenység Esztétikai fogászat
Tevékenység Fogászat
Tevékenység Fogékszer
Tevékenység Fogfehérítés
Tevékenység Foghúzás
Tevékenység Fogkőleszedés
Tevékenység Fogorvos
Tevékenység Fogorvosi rendelő
Tevékenység Fogorvosok
Tevékenység Fogpótlás
Tevékenység Fogszakorvos
Tevékenység Fogszakorvosok
Tevékenység Fogtömés
Tevékenység Gyökérkezelés
Tevékenység Implantáció
Tevékenység Implantátum
Tevékenység Orvos
Tevékenység Orvosok
Tevékenység Orvosok, szakorvosok

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!