Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

Eskrima - Önvédelem Mesterfokon, 1 hónap ingyenes kripóbálási lehetőség.

ESKRIMA: a XXI. század leghatékonyabb eszközös és pusztakezes önvédelmi rendszere.
Még beváltható:
2021. szeptember 30.
NYOMTAT
Töltse le most.

Leírás

Az Eskrima (más néven: Kali, Arnis) a Fülöp-szigetekről származó önvédelmi rendszer, melyet XXI. század leghatékonyabb eszközös és pusztakezes harcművészetének tartanak az egész világon. Amellett, hogy a Dél-Kelet Ázsiai kommandósok kiképzési anyagában szerepel, testi képességektől függetlenül felkészít bárkit arra, hogy veszélyhelyzetben megvédje magát és szeretteit.

Az Eskrima három fő részből áll:

- BOTHARC, ami magában foglalja az egy és két botot, marokbotot, ütőfegyverek elleni pusztakezes önvédelmet, illetve mindennapi tárgyakkal - pl. esernyő, táska, toll, stb. - történő önvédelmet.

- KÉSHARC, amely a kés-kés elleni, illetve döfő- és vágófegyverek elleni pusztakezes önvédelmet tartalmazza.

- PUSZTAKEZES ÖNVÉDELEM, mely utcai pusztakezes önvédelmi technikák rendszere. Tartalmazza továbbá a pusztakezes harcot, megelőzés és elmenekülés elveit és technikáit, illetve taktikát és pszichológiát.

Doce Pares ESKRIMA – EXTRÉM Hatékony Önvédelem, Harcművészet és Küzdősport

ÖNVÉDELEM: A Fülöp-szigetek nagy részén a mai napig nincsen közbiztonság, bármikor megkéselhetnek, vagy óriási testi és számbeli fölényben is lehetnek a támadók. Az Eskrimának ilyen extrém veszélyes helyzetben kell helytállnia!

HARCMŰVÉSZET: Az Eskrimában a gyakorló és az önfejlesztés, egészségmegőrzés, stresszoldás áll a középpontban. A veszélyes helyzetek elkerülését hangsúlyozzuk, de amikor nincs más megoldás, teljes tudásunkkal védjük meg magunkat és szeretteinket.

KÜZDŐSPORT: Manapság világszerte elterjedt versenysport is az Eskrima. A versenyek nagyon kemények, pörgősek és látványosak. A Magyar Válogatott - annak ellenére, hogy hazánkban még csak néhány éve elérhető ez a sport - már rangos nemzetközi eredményeket is fel tud mutatni: Európa bajnoki, és világbajnoki aranyak!

Kupon adatok


Kategória: Önvédelem, Edzőterem

Cég: Eskrima - Önvédelem Mesterfokon

Honlap: www.eskrimanyiregyhaza.hu

Telefon: 70/630-0277

A kupon beváltási feltételei

  • A Piros Kuponnal 1 hónap ingyenes kripóbálási lehetőség.

Képek, fotók

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!