Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

A csontkovács a test szimmetriájának visszaállítására törekszik.

A csontkovács a test szimmetriájának visszaállítására törekszik.
Debrecen
Még beváltható:
2019. június 30.
NYOMTAT
Töltse le most.

Leírás

A csontkovács kezelés az ízületműködés helyreállításával foglalkozó különleges, de szakszerű, jól begyakorolt mozdulatsorok alkalmazása. Célja a szervezet harmonikus működésének megőrzése, helyreállítása. A csontkovácsolás mindig egész testet kezel!

Masszírozás során fellazulnak az izmok, és finom kimozgatásokkal az elcsúszott gerinccsigolyák helyükre kerülnek, ennek során a meszesedés is eltűnik. Ez a művelet hanghatásokkal (ropogással, kattanással) járhat. A csontkovácsolás közben nem kell nagy erőt kifejteni, sokkal inkább a test lendületét használjuk ki.

A csontkovácsolás az ember öngyógyító képességének működését serkenti. Nagyon sok esetben szükséges a csontkovácsolás, mert a szerveink egy energiaszállal össze vannak kötve csigolyáinkkal. Nem biztos, hogy a csigolya fáj annak elmozdulásakor, a vele összeköttetésben lévő szerv is fájhat.

Ajánljuk a csontkovácsolást pl.: gerincfájdalmak, ízületi fájdalmak, fejfájás, látás zavarok, gondolkodási zavarok, vállfájás, csípőbetegség, térd- és bokapanaszok, gerincsérv, lúdtalp, vérnyomás zavarok stb. esetén. Megelőzésképpen is hatásos módszer.

Kupon adatok


Kategória: Csontkovács

Cég: Kozma Mihály

Honlap: www.csontkovacs-debrecen.hu

Cím: Debrecen Szombathy István u. 17.

Telefon: 20/911-1717

A kupon beváltási feltételei

  • 30% kedvezmény a Piros Kuponnal!

Képek, fotók

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!