Kupon


"Egyen, hogy másnak is legyen!"

"Egyen, hogy másnak is legyen!"
Debrecen
Még beváltható:
2019. június 30.
NYOMTAT
Töltse le most.

Leírás

Jelenleg három konyhával (lakossági, szociális és fitnesz konyha) vagyunk jelen a vendéglátásban. Ezenkívül három iskolában mi bonyolítjuk le az étkeztetést, mely iskoláknál csatlakoztunk a minta menza programhoz is. Teljes mértékben hazai alapanyagokkal dolgozunk, ezáltal erősítve a térség beszállítói és termelői vállalkozóit.

Évek óta dolgozom különböző szeretetszolgálatokkal és jó szándékú emberekkel. Annak idején segítettek nekem azzal, hogy munkát biztosítottak nekem és munkatársaim számára. Ezért sosem lehetek nekik eléggé hálás. Mindezek hatására a tavalyi év végén fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy kibővítsem a profilomat, méghozzá egy Magyarországon eddig még nem alkalmazott módon: a lakossági étkeztetés mellett az adományozás lehetőségének megteremtésével.

Így született meg a KajásRobi, valamint a fő gondolatom: Egyen, hogy másnak is legyen mozgalom! A mozgalmon belül olyan embereket célzunk meg az adományozói oldalról, akik szívesen segítenének embertársaikon, de nem tudnak, mert nincs rá lehetőségük, vagy idejük, emellett pedig rendszeresen rendelnek a különböző étkeztetési cégektől. Adományozott oldalról minél több szeretetszolgálatot, alapítványt igyekszünk bevonni a mozgalmunkba, hogy ezen az úton is megkönnyítsük működésüket, fenntarthatóságukat.

A mozgalom gyakorlati felépítése egyszerű: a fogyasztónak mindössze annyi a dolga, hogy rendeljen tőlem és válassza ki a neki szimpatikus szeretetszolgálatot vagy alapítványt, a menü árából pedig 50 forint kerül jóváírásra az megjelölt szervezet javára.

Kérem Önöket, hogy álljanak mozgalmunk mellé, és biztosítsák támogatásukról a KajásRobit! Bízom benne, hogy a közös érdek összekovácsolja a különböző szervezeteket, szeretetszolgálatokat, segélyszervezeteket, alapítványokat, hogy minél több embernek segíthessünk - Önökkel együttl!

Kupon adatok


Kategória: Adományozás, Ételkiszállítás

Cég: KAJÁS ROBI

Honlap: www.kajasrobi.hu

Cím: Debrecen

Telefon: 30/269-1865

A kupon beváltási feltételei

  • 10% kedvezmény a kupon felmutatásával! Egy kupon egy menü rendelésénél váltható be.

Képek, fotók

Honlapkészítés Piros Katalógus - Mindenkinél mindig kéznél © Piros Katalógus
  Honlapunk a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült. Free PageRank Checker