Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

Háromfunkciós autómosó komplexum Debrecenben!

Háromfunkciós autómosó komplexum Debrecenben!
Debrecen
Még beváltható:
2019. június 30.
NYOMTAT
Töltse le most.

Leírás

NYITVA: HÉTFŐ-SZOMBAT: 8:00-20:00-ig, VASÁRNAP: 8.00-18.00-ig

KÉZI AUTÓMOSÁS

Talán a legtöbb embert a személyautó tisztítás érinti, ha máskép nem, hát autósként biztosan szembe kerül ezzel a feladattal. A kézi autómosó kíméli a fényezést és lehetőséget nyújt az autó alapos tisztításához. Ebben segít a Fontana autómosó csúcsminőségű termékeivel, melyek a személyautó mosás teljes folyamatát lefedik az előmosástól a speciális feladatokon (motormosás, rovareltávolítás, kárpittisztítás) át a polírozásig.

ÉRINTÉSMENTES AUTÓMOSÁS

Az érintésmentes autómosó lényege abban rejlik, hogy itt nem érintkezik a kefe az autóval, ezzel megelőzve az autó karcolását, ellentétben a gépi autómosókkal. Itt speciális vegyszert használ az automata rendszer a hatékonyabb mosás érdekében, amelyek önmaguktól lebomlanak vízre és természetes anyagokra.

ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÁS

Az önkiszolgáló autómosó lényege az, hogy nem kell várni előre egyeztetett időpontot kérni, szemben a kézi autómosókkal. Amit kapunk nagynyomású víz és vegyszer. Előnye az, hogy gyors, pénztárcakímélő és nagyon egyszerű a használata.

Kupon adatok


Kategória: Autómosó-Autókozmetika

Cég: FONTANA AUTÓMOSÓ

Honlap: www.fontanamoso.hu

Cím: Debrecen Köntösgát sor 8.

Telefon: 20/299-9600

A kupon beváltási feltételei

  • - 25% a gépjármű komplett kárpittisztítására, - 20% személygépkocsi és terepjáró egyterű külső és belső tisztítására, ózonos klímafertőtlenítésre!

Képek, fotók

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!