Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

"Az íjászat nemcsak sport, hagyomány..."

"Az íjászat nemcsak sport, hagyomány..."
Debrecen, Nyíregyháza
Még beváltható:
2020. április 30.
NYOMTAT
Töltse le most.

Leírás

Hagyományőrző vagy hobbi íjász? Nálunk a kezdő és a gyakorlottabb íjászok is megtalálják a számukra megfelelő ár/érték arányú termékeket. Boltunkban a legegyszerűbb technikai jellegű kiegészítőktől kezdve a minőségi, egyedi, kézzel vésett, pácolt tegezek, tarsolyok is megtalálhatók.

Az íjászat szorosan kötődik a magyar hagyományőrző kultúrához, nincs olyan nagyobb, hazai, szabadtéri rendezvény, ahol ne tartanának bemutatókat profi íjászok vagy ne lehetne kipróbálni ezt a nagyszerű, ősi gyökerekhez visszanyúló sportot. Ha Ön hagyományőrző íjász vagy egyszerűen csak beleszeretett ebbe a világba és hobbijának tekinti a tevékenységet, fedezze fel íjász webáruházunk kínálatát!

Íjász webáruházunkban a tegezektől kezdve a különböző nyílvesszőkig bármit megvásárolhat, ennek köszönhetően a teljes felszerelését megvásárolhatja választékunkból, így ráadásul időt és energiát spórolhat meg azon, hogy nem kell beszerző körútra menni ahhoz, hogy hódolhasson kedvenc tevékenységének vagy lenyűgözze közönségét. Íjász webáruházunk nemcsak gazdag kínálattal várja a vásárlókat, hanem kedvező árakkal is, így a pénztárcája sem bánhatja kedvenc tevékenységét.

Nézzen körül nálunk, és ha bármilyen kérdése lenne a termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Kupon adatok


Kategória: Íjászat

Cég: BŐRKERHÁZ - ÍJÁSZSAROK

Honlap: www.ijaszsarok.hu

Cím: Nyíregyháza Rákóczi u. 54.

Telefon: 70/425-8024

A kupon beváltási feltételei

  • A kupon 20% kedvezményre jogosít íj vásárlás esetén.

Képek, fotók

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!