Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

Cégünk fő szolgáltatása az ipar különböző területein előforduló hajtástechnikaielemek csavarok-kötőelemek, szerszámok, valamint csapágyak, és szimeringek forgalmazása, igazodva a megrendelő igényeihez.
A világ összes vezető csapágygyártója képviselteti magát palettánkon. Viszonteladója
vagyunk elsősorban az amerikai TIMKEN, a Japán KOYO, a Svéd SKF, a Német FAG, és a szintén Német INA csapágygyáraknak. Az olcsóbb kategóriák, mint KG, ZKL-ZVL, FLT, GPZ is képviseltetik magukat választékunkban. A Csapágyak mellett Csapágytartozékok, Szerszámok, Kenőanyagok, Szimeringek, O- gyűrűk bővítik palettánkat. Beszerzésünk közvetlenül a gyártótól történik, tehát nem halmozódik föl a közbeeső viszonteladók árrése.
Hajtástechnikai elemek közül, elsősorban az Ékszíjak és Hevederek csoportját, meghajtó Görgős és szemes láncokat, görgőket, Ipari kerekeket, Tengelykapcsolókat, mérő és diagnosztikai berendezéseket kínálunk kedves ügyfeleinknek.
Kötőelemek-csavarok közül forgalmazzuk a horganyzott és tűzihorganyzott valamint Inox kivitelüeket különböző szilárdságban. Törésgaranciás kéziszerszámok és Munkavédelmi- eszközök valamint Munkaruházati cikkek is szerepelnek a termékpalettánkon.
Szolgáltatásaink:
Műszaki konzultációtól a megvalósulásig. Hidraulikus és pneumatikus körfolyamok tervezése meghatározott feladatokra, vezérlési funkciókra. Vezérlő- és tápegységek gyártása saját, vagy a Megrendelő dokumentációja alapján. Meglévő berendezések felújítása, korszerűsítése.
Meghibásodott, elavult és már nem beszerezhető hidraulikus és pneumatikus elemek kiváltása, a kereskedelemben kapható korszerű elemekre.
Megrendeléseik alapján – rövid határidővel szállítunk – szivattyúkat, motorokat, szelepeket, szűrőket, hidraulika és pneumatika tömlőket, gyorscsatlakozókat, hengereket, csőcsatlakozókat, légtechnikai berendezéseket, kompresszorokat, levegős kéziszerszámokat, manométereket, mérő és diagnosztikai készülékeket.
Csapágyakkal kapcsolatos szaktanácsadás, minden kategóriában.

Elérhetőségek

Cím
Szoboszlói út 12.
4025 Debrecen
Nyitva tartás
H-P: 8:00-16:00

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység Csapágy
Tevékenység Csapágybolt
Tevékenység Csapágyház
Tevékenység Csavar
Tevékenység Csavarbolt
Tevékenység Csavarboltok
Tevékenység Ékszíj
Tevékenység Görgő
Tevékenység Hidraulika
Tevékenység Inox kötőelemek
Tevékenység Kötőelemek
Tevékenység Munkaruha
Tevékenység Pneumatika
Tevékenység Szerszám
Tevékenység Szimering
Tevékenység Tömítéstechnika

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!